Baggerloop

Jeugd

Al in 2005 is Triathliem gestart met een jeugdgroep. Ieder lid vanaf 12 jaar t/m 22 jaar (categorie D/H20) behoort bij ons tot de jeugd.

Trainingen
Bij alle trainingen wordt rekening gehouden met leeftijd en niveau, dus wees niet bang om mee te zwemmen, fietsen of hardlopen. Voor je het weet geef je andere leden al het nakijken!
De training kun je zelf ook helemaal aanpassen aan jouw beschikbare tijd en behoefte, je kunt al beginnen met 1 training per week.

Wedstrijden
Als vereniging vinden we het leuk om samen mee te doen aan wedstrijden en nodigen de jeugd ook graag uit voor de jeugdafstanden. Het leuke hieraan is dat je meteen al een grote groep hebt om jou aan te moedigen tijdens de wedstrijd.
In de afgelopen jaren waren dit naast onze eigen triathlon in Didam bijvoorbeeld wedstrijden in Hengelo Gld, Bocholt, Doetinchem, Apeldoorn, Arnhem en Ameland.

Jeugd & Juniorencircuit
Sommige jeugdleden doen ook mee aan een serie wedstrijden over korte afstanden speciaal voor jeugd en junioren, het Jeugd & Juniorencircuit van de NTB.

Jeugdcommissie
De jeugd is de toekomst, en daarom krijgt de groep jeugdleden binnen Triathlime extra aandacht. Enkele jaren geleden is daarom de jeugdcommissie opgezet. Deze commissie bestaat uit Jan-Willem van der Knaap, Odeth Bloemberg en Wilfred Fontein. Zij coördineren specifieke jeugdbelangen tijdens de reguliere trainingen van Triathliem, organiseren en faciliteren activiteiten voor de jeugd zoals de schaatsdag, een weekend fietsen, survival of extra begeleiding naar regionale triathlontrainingen of een wedstrijd.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de jeugdcommissie:
Wilfred Fontein, Mail Jeugdcommissie

Wil jij je aanmelden? Vul dan snel het inschrijfformulier in!