Baggerloop

Lidmaatschap

Triathliem kent vier lidmaatschappen:
1. het seniorenlidmaatschap (vanaf 18 jaar)
2. het jeugdlidmaatschap (t/m 17 jaar)
3. het studentenlidmaatschap (studentenkaart of full time dagopleiding)
4. het gezinslidmaatschap

Voor studenten is dat € 51, jeugdleden betalen € 34,-.
Indien beide ouders/verzorgers lid zijn van de vereniging, kunnen alle kinderen t/m 17 jaar uit het gezin kosteloos lid worden; het gezinslidmaatschap. Wel dient in dat geval per kind per jaar de NTB-afdracht te worden voldaan, evenals de kosten voor een eventuele atletenlicentie (kijk hier voor deze kosten).
Studenten dienen zelf het bewijs daarvan aan te tonen bij de secretaris of penningmeester middels een kopie van hun studentenkaart aan het begin van het nieuwe jaar, willen zij in aanmerking komen voor het studententarief.

Het lidmaatschap van Triathliem is mogelijk vanaf 12 jaar en wordt na aanmelding door middel van dit inschrijfformulier aangegaan voor onbepaalde tijd. Het is echter te allen tijde mogelijk om per kwartaal op te zeggen. Aanmelden kan uitsluitend door het inschrijfformulier ingevuld, ondertekend en voorzien van een goed lijkende (pas)foto in te leveren bij of op te sturen naar de ledenadministratie van de vereniging.

Ledenadministratie Triathliem
Mail Ledenadministratie

Opzeggen
Opzeggen kan per kwartaal. Bijvoorbeeld: opzeggen op 15 januari 2019 houdt in dat 31 maart 2019 je laatste dag als lid is. Opzeggen op 3 april 2019 houdt in dat 30 juni 2019 je laatste dag als lid is, enz.

Opzeggen gaat in twee stappen:
1) stuur een e-mailbericht naar de ledenadministratie.
2) pas na bevestiging gaat het aan het einde van het lopende kwartaal je opzegging in. Als je binnen een week geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met de ledenadministratie,

Atletenlicentie
Alle leden van Triathliem zijn lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) en zijn daarmee (beperkt) verzekerd tijdens de trainingsactiviteiten. Tevens heb je een abonnement op het bondsblad Transition. Voor deelname aan wedstrijden heb je per keer een daglicentie nodig. Kosten daarvoor variëren. Kijk hier voor deze kosten. Je kunt echter een atletenlicentie aanvragen. Dat kost je wat meer, maar daarmee kun je zonder extra kosten meedoen aan alle bondswedstrijden. Als je bv. vier kwarten of een halve of hele afstand wilt gaan doen, is een atletenlicentie goedkoper. Doe je helemaal geen wedstrijden of maar een keer een kwarttriathlon dan ben je zonder atletenlicentie goedkoper uit. Voor deelnemers aan de divisietriathlons is een atletenlicentie verplicht.

Een atletenlicentie aanvragen kan het hele jaar door bij de NTB hier.