Baggerloop

sport
Logo van Kozijnen- en Timmerfabriek Steenkamp

Sponsors

Zonder onze sponsors en de subsidie van de gemeente Montferland zou Triathliem er niet hetzelfde uitzien. Kleding, evenementen, trainingsuren en -locaties en een vriendelijke contributie zijn in hun huidige vorm voor een groot deel afhankelijk van de zeer gewaardeerde medewerking van de genoemde partijen. De (financiële) steunpilaren van Triathliem zijn in eerste instantie onze leden, maar daarnaast:

Interesse?
Wilt of kunt u een bijdrage leveren aan Triathliem op de gebieden van financiën, materialen, kennis of anderszins? Neemt u dan contact op met een van de bestuursleden. We horen graag uw suggesties.

Plok_logo_190x125
Kwaliteit staat bij Plok hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een vriendenfeest, een gezellig familiefeest of een originele bedrijfsavond: Plok biedt voor elk wat wils. Ontdek onze (buiten)activiteiten, feesten, bruiloften en culinaire mogelijkheden of daag ons uit met uw eigen ideeën! De accommodatie is ingericht voor groepen van 10 tot 600 personen. Bovendien is er een sfeervol café, een fraai ingerichte serre en een gigantisch terras.

www.plok.nl

Paul-Berntsen-logo190x125
Paul Berntsen staat iedere nacht op om de knapperigste broden te bakken en het lekkerste gebak voor te bereiden. Zijn passie voor het vak proef je terug in de producten. Hij is niet voor niets in het verleden uitgeroepen tot ‘kampioensbakker’ van Nederland! Neem een kijkje op zijn website en plaats je online bestelling. Of loop eens binnen in zijn bakkerij waar het brood in een open keuken op ambachtelijke wijze voor je neus wordt afgebakken.

www.brood-shop.nl

Logo-Gilde-Software_190x125
Al ruim 20 jaar is Gilde Software al sponsor van Triathliem. Het in Duiven gevestigde bedrijf is specialist in de automatisering van projectmatig werkende en dienstverlenende MKB bedrijven. Internationaal maken ruim 100.000 gebruikers dagelijks gebruik van Gilde softwaretools voor het automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

www.gildesoftware.nl

Logo van Kozijnen- en Timmerfabriek Steenkamp

Sinds het najaar van 2021 beschikken wij over een volledige geautomatiseerd CNC-houtbewerkingsmachine van Bos Machines uit Vianen, een volledig in Nederland gebouwde machine, die ontwikkeld is vanuit de gedachten van hoogwaardige Nederlandse kozijnen. De kleinschaligheid zorgt voor veel flexibiliteit in het werk, om mee te kunnen denken in de wensen van de klant.

www.timmerfabrieksteenkamp.nl

VEBE Media is het bedrijf van Ingrid van Berkel. Ze volgde de opleiding Docent Dramatische Vorming (DDV) en was één van de oprichters van de Arnhemse affichevereniging Loesje. Zij heeft 30 jaar ervaring op het gebied van opdrachtfilms in de non-profitsector, vooral rondom de thema’s verkeerseducatie en opvoedingsondersteuning.

www.vebemedia.nl

De gemeente Montferland zorgt er met een jaarlijkse subsidie mede voor dat we in zwembad de Hoevert in Didam terecht kunnen voor onze zwemtrainingen. Daarnaast is zij bij evenementen die (mede) door Triathliem worden georganiseerd, zoals de Nieuwjaarsduik, de Baggerloop en de Triathlon Didam, een belangrijke partner.

www.montferland.info

sport

Sports Planet is een multifunctioneel sportcentrum met vele faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het is opgericht in 1974 en heette voorheen ‘de Pals’. In 2005 is het overgenomen door Dhr H. Frieling. Het sportcentrum is gevestigd in Westervoort, Gelderland. Met een team van ongeveer 40 werknemers biedt het sportcentrum een uitgebreid sportaanbod.

www.sportsplanet.nl