Baggerloop

sport
Logo van Kozijnen- en Timmerfabriek Steenkamp

Trainingen & Locaties

Triathliem biedt haar leden zwem-, fiets- en looptrainingen aan op verschillende locaties in Didam en Zevenaar. Meetrainen kan altijd en zonder opgave vooraf. Meld je bij aanvang de training echter wel even bij een van de trainers. Triathliem beschikt met het Montferland in de achtertuin en de Posbank, Hoch-Elten, het Reichswald en de uiterwaarden van de Rijn, de Waal en de IJssel op fietsafstand over fantastische trainings- en wedstrijdlocaties vol afwisseling en mooie vergezichten.

Zwemmen

Er wordt gezwommen in verschillende niveau’s, waarbij er indien gewenst extra persoonlijke aandacht voor techniek en verbetering daarvan is.

In de maanden september t/m mei zwemmen we:

Maandag:
20:00-21:00 uur, zwembad Sports Planet in Westervoort

Woensdag
21:00-22:00 uur, zwembad Sports Planet in Weestervoort

Zaterdag
08:00-09:00 uur, zwembad Den Helder in Doesburg

Zondag
12:00-13:00 uur (hele bad + kleine bad), zwembad Sports Planet in Westervoort (familieleden welkom)

 

In juni zwemmen we op woensdag van 19.00 – 20.00 uur in buitenbad de Byvoorde* in Wehl en op zaterdag van 08.30 – 09.15 uur in de Hoevert in Didam. De zondagtraining vervalt in juni.

In juli zijn er geen zwemtrainingen.

In augustus zwemmen we op woensdag van 19.00 – 20.00 uur in buitenbad de Byvoorde* in Wehl. De zaterdag- en zondagtraining vervalt in augustus.

*Bij min. 25°C is het bad langer open voor publiek. Onze training komt dan te vervallen. Er wordt dan vaak (buiten de verantwoordelijkheid van Triathliem) met een groep in open water gezwommen. Informeer ernaar tijdens trainingen.

Fietsen

Triathliem traint in meerdere fietsgroepen. Er zijn o.a. een damesgroep, een jongere-jeugdgroep en diverse seniorengroepen ingedeeld op ambitie niveau.

 

Dinsdagavond van 19.00 – 20.30/21.00 uur
(De eerste twee trainingen van het seizoen beginnen om 18.30 en duren tot ca. 20.00 uur)

Locatie: parkeerplaats zwembad De Hoevert –
Kerkstraat 49, Didam.
Periode: zomertijd.

Lopen

Gezamenlijke warmup, loopscholing en techniektraining, daarna eigen tempo voor het kernprogramma waarbij iedereen wel een groepje van zijn/haar niveau kan vinden.

 

Donderdagavond van 19.30 – 20.45 uur.

Locatie: atletiekbaan Zevenaar- Heerenmäten 4.
Periode: september t/m juni.