Baggerloop

Trainingen & Locaties

Triathliem biedt haar leden zwem-, fiets- en looptrainingen aan op verschillende locaties in Didam en Zevenaar. Meetrainen kan altijd en zonder opgave vooraf. Meld je bij aanvang de training echter wel even bij een van de trainers. Triathliem beschikt met het Montferland in de achtertuin en de Posbank, Hoch-Elten, het Reichswald en de uiterwaarden van de Rijn, de Waal en de IJssel op fietsafstand over fantastische trainings- en wedstrijdlocaties vol afwisseling en mooie vergezichten.

Zwemmen

Er wordt gezwommen in verschillende niveau’s, waarbij er indien gewenst extra persoonlijke aandacht voor techniek en verbetering daarvan is.

In de maanden september t/m mei zwemmen we:

Zaterdag
08:00-09:00 uur, zwembad Den Helder in Doesburg

Zondag 
13:00-14:00 uur, zwembad Den Helder in Doesburg (familieleden welkom)

 

In april t/m augustus zwemmen we op woensdag van 19.00 – 20.00 uur in buitenbad de Byvoorde in Wehl. De zwemtraining op zaterdag en zondag in zwembad Den Helder in Doesburg vervalt in de maanden juli en augustus.

Fietsen

Triathliem traint in meerdere fietsgroepen. Er zijn o.a. een damesgroep, een jongere-jeugdgroep en diverse seniorengroepen ingedeeld op ambitie niveau.

 

Dinsdagavond van 19.00 – 20.30/21.00 uur
(De eerste twee trainingen van het seizoen beginnen om 18.30 en duren tot ca. 20.00 uur)

Locatie: parkeerplaats Mariakerk in Didam
Periode: zomertijd.

Lopen

Gezamenlijke warmup, loopscholing en techniektraining, daarna eigen tempo voor het kernprogramma waarbij iedereen wel een groepje van zijn/haar niveau kan vinden.

 

Donderdagavond van 19.30 – 20.45 uur.

Locatie: atletiekbaan Zevenaar- Heerenmäten 4.
Periode: september t/m juni.